vestad-overname-vengineering

Vestad zet met overname van Vengineering koers naar Limburg

Vestad neemt het studiebureau Vengineering in Meerhout over. “De kennis en het netwerk van Johan Vandeven van Vengineering zijn een meerwaarde voor onze ingenieursgroep”, zegt Jyrki Leysen van Vestad. Deze overname zet ook de deur open voor klanten in Limburg.

De samenwerking tussen Vestad en Vengineering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Vestad-vennoten Kristof Van Echelpoel en Jyrki Leysen kennen ingenieur Johan Vandeven (in het midden op de foto hierboven) van de bvba Vengineering uit hun studietijd. “Met 10 jaar ervaring als zelfstandige was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging”, vertelt Johan. “Klaar voor een volgende horde. De visie van Vestad en mijn ervaring in stabiliteit, EPB en veiligheid blijken een goede match.”

Kwaliteitsinjectie

Deze overname van Vengineering is een weloverwogen stap in onze ambitie om de meest veelzijdige bouwpartner te zijn van architectenbureaus, bouwheren, lokale overheden en projectontwikkelaars. “De knowhow van Johan past hier perfect in”, zegt Jyrki Leysen. “Johan is in ons vak een allrounder, wat hem een uitgelezen projectleider maakt, één aanspreekpunt voor klanten. Zijn expertise als veiligheidscoördinator geeft ons bedrijf een kwaliteitsinjectie.”

Groeien in Limburg

Met de overname van klanten en het netwerk van Vengineering zetten we met Vestad voet aan wal in Limburg. “Een opportuniteit om onze regio te verruimen’, beaamt Jyrki Leysen.
Johan Vandeven stapt in de Vestad-boot als 3de vennoot, samen met zaakvoerders Kristof Van Echelpoel en Jyrki Leysen.

Heb je vragen over deze overname?

Geef ons een seintje. We beantwoorden ze graag.

Deel

Voeg uw opmerkingen toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *